3 Kasım 2010 Çarşamba

Yine Hastayım


32+4 hft


33.haftayı da, yine hasta geçiriyorum..Hikaye gene aynı, kızım yuvadan yeni mikroplar kapıp hasta oldu ve hemen bana geçtiler..Hamileyim diye direncim mi düşük de, böyle hemen çocuk gibi enfeksiyon kapıyorum acaba?


Yine CRP yüksek çıkınca, antibiyotik kullanmak zorunda kaldım..Off nolcak böyle bilmem.Doğurana kadar daha kaç kez hasta olacağım acaba?


Zaten kasılmalarım da başladı artık iyiden iyiye..Kasım kasım kasılıyorum arada bir..Karnım taş gibi sertleşiyor..Cuma günkü ağrılı hadise tekrarlamadı ama Allah'tan..Aman o da eksik kalsın..


Erken doğum endişesi öyle bir sardı ki beni, çantamı, her bişeyimi aldım..Sadece, bebek kıyafetlerini yıkayıp ütülemem kaldı..Ha bir de, bir türlü beğenemediğim için alamadığım, hastane çıkışı seti kaldı..İlk giysisinin özel olmasını istiyorum çünkü onu saklıyorum..Kızımda İdil Baby almıştım ve çok memnun kalmıştım..Yine o marka alayım diyorum..O da heryerde bulunmuyor..Neyse alırım onu da aman, birşey kalmadı herşeyini aldık..


Oğlumun adı hala kesinleşmedi..Bir türlü içime sinmiyor isimler ya! En çok istediğim isimden bile soğudum..Şimdi yeni bir isim var dilimizde..Her an ondan da soğuyabilirim :))


Şahane


3 yorum:

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Cok gecmis olsun Sahane,insallah daha iyisindir? Isim konusunda bizde hala hemfikir degiliz,cok komik ama bu sefer nedense ev ahalisi hepten karisiyor,normalde esim sesini cikarmazken,simdi isim begenmez oldu,cok meraktayim ismi ne olcak!

Fevkalade dedi ki...

Gecmis olsun Sahane.
Niye erken dogum endisen basladi! Ilk bebeginde sadece 1 hafta erken dogum oldu, ki o erken dogum sayilmiyo. Bunda niye boyle hissediyosun?
Tansiyonun da yok, he, de bakim?

Fevkalade dedi ki...

Benim de oglumun adi yok!:((

Related Posts with Thumbnails